torsdag 2 juli 2009

gatufesten

ja i går var jag, ebba Linda, Ronja och Tilda på gatufesten på dan. Vi åt på charm (eller hur det stavas) bakad potatis med skagenröra och barnen åt pannkaka Mycket bättre att äta inne där det inte var så varmt och inte så mycket folk.

Sedan köpte jag en liten vagn mobil eller vad det nu heter som man spänner från sida till sida på vagnen som Ebba kan titta på med "tummen" motiv. Får lägga upp en bild senare. Ebba tyckten den va skoj så hon låg och titta på den under resten av tiden vi var i stan förutom då hon sov.
Barnen åkte karuseller men utbudet var dåligt.
Sedan bar det i väg på Roten andra kvällen på raken men nu är det nästan färdig snickrat där uppe skööönt se om det blir till att vara där i helgen och göra andra saker, Tomas var sugen på att fiska t.e.x.
Idag ska vi på BVC med Ebba klockan 16...ska bli så roligt och spännande att se vad hon väger och hur lång hon blivit, var ju nästan 3 veckor sedan sist nu =)
nä suck man kanske ska försöka göra lite nytta i dag.....vika tvätt kanske....fått mina kort på Ebba som jag beställde idag =)

Inga kommentarer: