lördag 17 december 2011

Grinigt

JA i dag och i kväll har det varit en grinig dag från ungarnas sida. Ebba har fått hosta så hon sover dåligt om nätterna bara väntar på att lill bubben också ska få det HOPPAS INTE.
Av allt detta blir man ju själv inte på sitt bästa humör....med andra ord har jag gått med käkarna ihop för att jag varit på jäkla irriterad hela dagen så nu känner man typ kramp i käkarna...suck. Jaja finns alla typer av dagar, men efter regn kommer solsken eller?! :)

Idag har Ebba varit på kalas hos Wilma som blev två år. Fikat tyckte Ebba som vanligt inte va så intressant utan hon vill hellre leka, go tjejen ;)
Det var, fiskdamm och party hattar och sådana där som man blåser i så tutar dom och rullas ut. Det var väll höjdpunkten idag i alla fall från allt dåligt humör :)

I morgon ska jag ta mig i kragen och få i väg julkorten. Tyvärr är inte Tomas så intresserad av att få iväg dom utan han tror nog att dom skickas av sig själv och att adresserna och frimärkena bara hoppar dit..jaja irriterad i dag var det ju jag ha det bra...på åter seende :)

2 kommentarer:

2 Barnsmamman.. sa...

Skickar styrkekramar!! Hoppas Hampus slipper hostan!!!

Cutie sa...

tack underbaraste Jenny <3