torsdag 29 september 2011

Frukost

Sitter och äter havregryns gröt och hemmagjord äppelmos till frukost. Började äta detta när jag var gravid och tänkte nog att det bara var en "gravid grej" men tycker fortfarande det är gott. När jag var liten hatade jag havregrynsgröt, men för att jag ska äta det nu så måste det vara Gyllenhammars havregryn tror jag det heter, annars äter jag den inte nu heller ;). Så smaken förändras kanske med ålder vem vet när jag är 80år kanske man sitter på ålderdomshemmet och äter grönsaker ;I

Denna höst/ sommar har jag gjort rabarbersaft, svartvinbärssaft och äppelmos =) känner mig riktigt stolt faktiskt. Fick hjälp med Äppelmosen av snälla M-L.

Har även städat som självaste fan här hemma då allt kaos tär på en, sovrummet har inte varit så fint på typ flera år, nu kommer det svåra: Att hålla ordning!!! jagar hela familjen nu om saker hamnar lite här och där man känner som som värsta gnäll spiken men måste ju försöka. Humöret blir så mycket bättre när man har städat och man kan med gått samvete sitta vid datorn, åka på birsta eller göra annat skoj.

Tomas har stopp på sitt jobb en vecka kvar....suck....men någotsånär har man ställt in sig på att vara ensam då man vetat om stoppet länge.

3 kommentarer:

Zarinah sa...

Jag har åsså börjat gilla havregrynsgröt på äldre dar!! Fast med lingonsylt! =) Och duktik som gjort så myche god saft!

Cutie sa...

*gilla* =) den är nog inte så tokig när allt kommer omkring. Tack =)

2 Barnsmamman.. sa...

Jag skulle vilja se dig som 80 åring och äta grönsaker ;-) hihihi