lördag 15 september 2012

ja dax för uppdatering

ja hör och häpna utan T.Imurel mår jag faktiskt bättre. Äter kortison som jag håller på att trappa ner. Just nu äter jag 3, 1/2 ska sänka med 1/2 tablett i veckan så äter nu 35mg.
Känns inte bra att inte äta någon annan tablett också eftersom det är kortisonet som gör att jag mår "bra" just nu och man behöver oftast livslång medicinbeandling (som jag förståt och fått förklarat) så jag ringde doktorn igen i måndags. Han ringde upp och på onsdag har jag tid för en undersökning när dom kollar med en kamera hur det ser ut där inne i magen. och innan den är gjord vill dom inte sätta in någon ny medicin. Känns tröttsamt att vänta då jag vill börja med den nu så jag ser hur kroppen reagerar medan jag är sjukskriven men men bara å vänta.
Jag gruvar mig till undersökningen på onsdag så jag mår illa av tanken men inget jag kan göra åt....från tisdag klockan 12 får jag bara dricka klara drycker och laxera känns tungt...nu när magen funkar ganska bra och jag kan äta igen är jag lite rädd att allt ska börja om igen :(.
jaja nu har jag skrivit av mig lite i alla fall....

Idag har vi varit på drakborgen på Alvas sex-årskalas och Ebba fick träffa drakborgen draken. Hon frågade i kväll om den riktiga draken på drakborgen hon träffade idag om den sover i någon grotta på dragborgen med någon stor dörr hihi go fia våran. Hon tyckte den va lite skrämmande när hon träffade den och tyckte den skulle gå samtidigt vågade hon klappa lite på den ;)

Här kommer en bild på en gäst bok jag gjorde till min väns bröllop:

Inga kommentarer: