tisdag 9 februari 2010

promenad genom livet

Idag va jag och Ebba med en arbetskompis och hennes son till deras kyrkis inne i stan. Va trevligt som vanligt =). Ebba sov dock bra länge så hon missade lite lek men hon han leka lite i alla fall. För äta måste man ju också hinna med.
Sedan lunchade vi på stan =) tack för en trevlig dag!

Idag har jag och Tomas grejat inför årsmötet i morgon som Timrå motorklubb har. Vi sitter i valberedningen så nu har vi ringt massa folk dock fattas det 2 i bankommiten och 2 röj ansvariga. Men just du kanske har lust att ta på dig de uppgifterna och hjälpa klubben? hör av dig i så fall. Annars är det såååå välkommet att bli stödmedlem i klubben! det behövs.

Köpte en gåvagn till Ebba i går. Hon har en gåbil som hon fick i julklapp men julen går inte ställa in på den så den går gärna lite för fort fram men blir perfekt sedan! Hade tänkt en neutral färgad men var rea på denna söta rosa så den fick det bli =)

I morgon ska vi på vårat kyrkis om Vi håller oss friska Tomas hostar och har sig så blir inte förvånad om han smittat mig och lill tösen snart, hoppas inte.

Inga kommentarer: