lördag 3 april 2010

renoveringen...

Idag har vi varit till Tomas föräldrar på påskmiddag =) svärfar är som vanligt lagom irriterande men han kan man inte göra så mycket åt, man får ta han med en nypa salt helt enkelt.

Ebba har varit super trött idag efter att ha små vaknat hela natten och sedan varit vaken mellan 03:30 och 05:00. Hon somnade redan 19:00 så får se när hon vaknar nu då. Känner mig också trött vill jag lova.

Börjar få lite vikt noja också känner jag, MÅSTE börja träna! Vill inte ha mer tant magen än jag redan fått. Kan inte skylla på att jag varit gravid, för efter det var jag smalare och vägde mindre än innan jag blev gravid....måste måste måste träna bara såååååå tråkigt själv......

Vi har fortsatt att renovera på rummet nere källaren håller på att lägga golvspån skivorna på golvreglarna som reglats upp, men allt tar tid alla skruvar som ska in allt som ska mätas och bäras vill bara snabb spola som de gör i alla byggprogram men fungerar tyvärr inte så....

Nu över lägger jag om det blir till att gå och sova. Tomas ska se en film på tv:en men jag tror inte jag orkar va vaken.....fortsatt trevlig helg!

1 kommentar:

Myran sa...

Trevlig helg till er med! Jag håller helt med om att det är tråååkigt att träna. Hmm, jag tror jag sticker huvudet i sanden och ltåer bli ett tag till ;)

Jag har också ett grått - och trasigt - stetoskop!