måndag 27 juni 2011

6

ja värme värme man blir ju pigg av sol men mina fötter blir svullen igen =( fötterna har inte varit det i vädret som varit nu men nu är de svullen igen.....och trött av värmen blir man ju också i alla fall om man går omkring med en jätte mage.....

Idag har vi hunnit luncha på IKEA med pappa Tomas =). Han tog min bil på morgon så då åkte han hem på lunchen så vi kunde åka iväg hela familjen. Härligt med lite mysigt i vardagen.

Ingen nytt på babyfronten den trivs nog bra där inne....

Idag har jag gett bort en gurkplanta och en tomatplanta till grannen man sår ju alltid för mycket.

nej se vad man orkar göra resten av dagen inne aktiviteter skulle jag gissa....

4 kommentarer:

Ellinor sa...

Du får säga upp hyreskontraktet med den lille/-a där inne ;)

Ellinor sa...

Nu glömde jag igen: tack snälla för uppvaktningen på födelsedagen! Jag tar med presentkortet när jag åker till Mamsen och Jackie, det kommer säkerligen till användning :)

Cutie sa...

japp tror jag måste göra det hihi ;) Ja bättre sent än aldrig..... Vet att panduro inte finns i Umeå men tänkte att du nog kommer "hem" nått =), vet att du gillar att pyssla!

Unknown sa...

Bara tråkigt och så nämnde du tidigare att det bara var tråkigt på TV också!

Du kan ju kolla vad Tomas säger men imorn (och bara imorn) så har vi supererbjudande på TV. Medium 8 Favoriter för 0kr i 12 månader, 12 månaders bindningstid. Enda ni betalar är box (1kr +frakt 99kr) och kortavgift (294kr i halvåret) så totalt knappt 700kr för digitalTV i ett helt år. :) Ni kan även få canal+ total i ett halvår utan kostnad (ingen bindningstid) Är ni intresserad så är det bara att smsa mig innan kl 16 imorn så ringer jag upp :)

Haha, vilken försäljare jag känner mig som nu :P Hoppas ni inte känner er påtvingade men måste tala om när vi har sånna är tokigt bra erbjudanden. :D