torsdag 2 juni 2011

Furuvik och lite nostalgi

hej ja i måndags åkte vi till furuvik med Ebbas kusiner Anton och Alva och deras mamma Jenny, jätte trevligt var det och barnen skötte sig exemplariskt större delen av dagen! bilder kommer så småningom *lovar*

I går upplevde man en typ av nostalgi vi träffades 4 tjejer som gått gymnasiet tillsammans och tog en kväll och gick ut och åt mat på en trevlig restaurang och surrade om dom 10år som passerat sedan skolan slutade, det är sådant man borde göra men sällan kommer iväg på så känns skoj att vi verkligen gjorde det. Åt super god mat på jops sedan blev det krogen och daltons en sväng. Kändes lite konstigt att vara på krogen med stor magen men samtidigt varför inte det är ju sällskapet man vill åt egentligen! Var mycket folk men riktigt trevligt, visst saknade man att gå och beställa en härlig frukt drink, men min tid kommer den också nu är det familjen som är prio ett! älskar min familj!

Sitter just nu och försöker natta en jätte pigg 2-åring börja kännas ganska hopplöst efter 40min =/ men håller tummarna att trägen vinner och att det är jag som är trägen!

Inga kommentarer: