lördag 4 juni 2011

ibland

Ibland kommer man lixom i en känslomässig svacka känner jag. Fick en sådan idag, troligtvis bra mycket lättare att lyckas med en sådan när man är gravid men men.
Det var många saker som kom över en samtidigt. Att ha barn det visste vi från börja inte skulle vara den enklaste saken i värden precis, men ibland tär det lite extra på en när man känner att flera tunga pussel bitar är i omlopp samtidigt.
Dels håller vi på varje varje varje kväll å natta Ebba i ca 1.5-2 timmar viket tär något otroligt på både tålamod och energi. tid man hade önskat lägga på annat. För när man sitter där under nattnings tiden snurrar alla måsten omkring i en enda stor orkan.
-Bräder måste målas. Bästa tiden att måla utan direkt solljus är mot kvällen men då är ju Ebba vaken.
-fasaden måste spikas och för att lyckas med det måste punkt ett göras klar *suck* och byggställningen vi lånat ska lämnas tillbaka om två veckor =(
sedan allt annat tvätt, städ Tomas måste meka både folkrace, personbil, trailer, gräset måste klippas, med mera med mera med mera........*stor djup suck* och allt känslomässigt man går och tänker på och någon stans i allt detta ska det finnas ett oss ett Tomas och mig hur ska man få tiden och orken att räcka till....

Hoppas på att molnen lättar och att solen tittar ut.... 29 dagar till bf det känns roligt =)

Om man inte vet var man ska
är det ingen idé att skynda sig.
Man vet ändå inte när man kommer fram

- NALLE PUH -

2 kommentarer:

Unknown sa...

Man får ha sådana dagar ibland. :) Efter regn kommer sol (och lite blåst, men mestadels sol!)

Cutie sa...

låter bra det sara =)